Florarie Bucuresti

Floraria FlorideLux.ro, Ploiesti

In Bucuresti Floraria FlorideLux.ro este prezenta in Iuliu Maniu 7, Corp N, Sectorul 6 cu ShowRoom Florarie si multe multe cadouri si flori. Avem camera frig de 30 mp din care poti alege flori proaspete pentru livrare oriunde in Bucuresti si in tara. Iti stam la dispozitie cu drag pentru orice cerinta ai avea legata de flori si cadouri! Suntem amabili si atenti la nevoile tale, 100% multumit sau banii inapoi nefiind doar vorbe.

Cutii cu flori livrare in ploiesti
cutii trandafiri, cutii cu flori in Ploiesti

TE GRABESTI? NU AI IDEE CE

BUCHET SA OFERI?


Contacteaza-ne pentru o comanda flori rapid prin telefon, WhatsApp sau email:

0372 740 106

WhatsApp:

0722 560 914

Showroom: Iuliu Maniu 7, Sector 6, Bucuresti

Importam flori Ploiesti

IMPORTAM FLORI

Florile sunt taiate proaspat si importate saptamanal cu avionul din Columbia. Specialistii nostri aleg florile ideale, dintre mii de sortimente si culori.

Calitate garantata

CALITATE GARANTATA

Florile sunt pastrate in camere frigorifice special amenajate pentru pastrarea florilor. Temperatura, umiditatea si curatenia sunt controlate profesional.

Productie proprie

PRODUCTIE PROPRIE

Cele mai frumoase buchete si aranjamente florale sunt realizate in ateliere proprii! Suntem floristi cu experienta vasta, creatori florali din pasiune.

Florarie tehnologizata

FLORARIE MODERNA

Tot procesul de comanda, productie si livrare este tehnologizat si monitorizat prin softuri adaptate nevoilor clientilor. Ai incredere in sistemul nostru!

Livrare flori gratuit

LIVRARE FLORI GRATUIT

Florile sunt livrate in sistem propriu in Bucuresti, Brasov si Ploiesti prin curier specializat in restul tarii. Livrare gratuita pentru comenzi mai mari sau egale cu 159 RON.

Prospetime flori

PROSPETIME FLORI

Ai 7 zile de prospetime garantata in conditiile pastrarii conform instructiunilor primite. Primesti un plic cu hrana florala la fiecare livrare.

Cele mai vandute produse din Ploiesti

Promotii online cu livrare in Ploiesti

Ajuta-ne sa ajungem si la alti clienti multumiti din Bucuresti! Da-ne un review pe Google:

da-ne un review pentru FLorideLux Bucuresti