Buchete cununie

Buchete cununie - un decor special si unicat pentru orice mireasa. Buchetul de cununie este precum un giuvaier pretios pentru orice proaspata mireasa, trebuie sa ii reflecte perfect personalitatea, fericirea si iubirea. Doar aici vei gasi modele speciale de buchete de cununie pentru ziua ta speciala. Experienta noastra de peste 13 ani de zile in realizarea de buchete de cununie ne recomanda ca fiind alegerea potrivita pentru tine!

Buchete cununie fermecatoare la preturi foarte bune! Livrare gratuita buchete cununie civila oriunde in Romania:

Produsele de la 1 la 20 din 21 total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Produsele de la 1 la 20 din 21 total

pe pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Buchetul de cununie este unul foarte important. Ceremonia de cununie se petrece in fata primarului orasului, alaturi de 2 martori. Aceasta ceremonie este una oficiala de schimbare a numelui si de realizare a casatoriei in fata statului. Cununia trebuie efectuata inaintea ceremoniei de la biserica si inaintea petrecerii de nunta, de obicei acestea 3 se petrec in aceeasi zi. 

 

Precum traditie, cununia civila are loc dimineata si din acest motiv miresele aleg rochii mai usoare si mai relaxate, tip costumas sau rochita scurta cu bretele, insa foarte elegante. Rochia de cununie nu se impune sa fie neaparat alba, se poarta rochite de cununie lila, roz, crem sau chiar rosii, mai indraznete. Se recomanda ca buchet cununie sa fie diferit de buchetul de mireasa, pentru ca fiecare dintre ele sa se potriveasca cu rochia.

 

Citeste despre: Buchet de mireasa unic in lume

 

Buchetul de cununie trebuie asortat la nivel de coloristica cu rochita pe care o porti in cadrul ceremoniei oficiale, insa florile trebuie sa fie aceleasi din buchetul de mireasa si din aranjamentele de la petrecerea de nunta. 

 

Am ales pentru tine cele mai frumoase buchete cununie din portofoliul nostru. Sunt buchete elegante sau jucause, usor de purtat, usor de asortat si care vor arata extraordinar in fotografii! In cazul in care iti doresti un alt model de buchet cununie, asteptam sa ne trimiti o poza pe email contact@floridelux.ro (ofertele se transmit in maxim 24 de ore si mereu avem cele mai bune preturi la buchete cununie!) sau poti merge sa discuti cu unul dintre floristii nostri din florariile FlorideLux:

 

  • Bucuresti, Calea Mosilor 209
  • Bucuresti, Bd.Iuliu Maniu 7
  • Brasov, Zizinului 3
  • Cluj Napoca, bd.21 decembrie 1989, nr.19