Buchete de mireasa: 0372 740 106

Buchete de mireasa

Buchete de mireasa

Buchete de mireasa, aranjamente floral buchet de mireasa, comanda acum buchete de mireasa in trend-urile momentului, dorintele tale. Cele mai frumoase buchete de mireasa pentru nuntile anului sunt doar aici.

Lasă-te purtată de petalele florilor noastre către nunta ta de vis. Te așteptăm să te inspiri din noua colecție 2015 de la FlorideLux și să transformi în realitate cele mai frumoase idei, planuri și povești de nuntă. Nunta ta!

Anul acesta se poartă doar visele tale!*

Cere acum o oferta!

*noi nu credem în trenduri, credem în visele tale

Regaseste mai jos oferta publica pentru buchete mireasa.

Daca iti doresti o nunta ca in povesti te rugam sa ne contactezi iar floristii nostri te vor ajuta cu siguranta! La FlorideLux ai cele mai frumoase buchete mireasa si cele mai proaspete flori pentru nunta ta de vis.

Buchetele de mireasa unice sunt doar la FlorideLux.ro

Atunci cand alegi forma si designul buchetului de mireasa, rochia de mireasa trebuie sa fie cel mai important factor. Cu cat rochia de mireasa este mai moderna si mai simpla cu atat buchetul de mireasa trebuie sa fie mai simplu.

Iata mai jos cateva idei care ar trebui sa te ajute cand alegi buchetul de mireasa perfect:

  • Alege flori care sunt mai luminoase sau mai intunecate decat rochia de mireasa pentru a avea contrast
  • Buchetul nasei sau domnisoarelor de onoare trebuie sa fie diferit de de cel am miresei
  • Alege alte flori pentru buchetul nasei decat cel pentru buchetul miresei
  • Alege flori pentru buchet mireasa si apoi pastreaza paleta de culori si flori la toate celelalte: buchet nasa, lumanari, aranjamente pentru sala de nunta, aranjamente pentru biserica, cocarde, aranjamente prezidiu, etc.

Istoric

Miresele nu au avut din totdeauna buchete de flori pentru a le arunca tinerelor fete in timpul ceremoniei. In Grecia si Roma antica, miresele purtau o ghirlanda in par, in schimbul buchetului. Aceasta nu era facuta din flori, ci din ierburi puternic mirositoare. Aroma lor era menita sa tina spiritele rele potolite, pentru a nu rani mireasa intr-o zi atat de speciala. Ghirlanda s-a transformat intr-un buchet pe care mireasa sa il poarte in timp ce mergea spre altar. Multe dintre acele buchete contineau, inca, ierburi puternic mirositoare, precum mararul. De fapt, mararul din buchetul miresei era consumat de catre mireasa, si mire dar si de invitati, in timpul receptiei, deoarece se presupunea ca mararul crestea apetitul sexual.

Cand Regina Victoria s-a casatorit cu Printul Albert in 1840, florile au inlocuit ierburile. Buchetul reginei era important aspectului mic pe care il avea. Un astfel de buchet mic si rotund, usor de tinut intr-o singura mana. In ultimii 150 de ani, au fost folosite buchete de acest gen frecvent in Anglia, Canada si SUA. La inceputul secolului XX, s-a adoptat un alt gen de buchet, mare si elaborate, si comparative cu cel al Reginei. Buchetele contineau panglici, funde, fiind atat de mari incat atingeau pamantul. In prima jumatate a secolului XX., floraresele au inceput sa creeze modele tot mai interesante de buchete. Celebritatile de la Hollywood adesea au socat cu modele de buchete mireasa speciale, devenind astfel un trend si pentru miresele obisnuite.

Vino in florariile FlorideLux din Bucuresti, Brasov si Cluj

   

Atelier creatie FlorideLux.ro - Bucuresti

   
     Iuliu Maniu 7, Corp N, Incinta Apaca      Bucuresti,      Sector 6          
   Phone: 0372740106
   

Floraria FlorideLux.ro Bucuresti

   
     Titulescu 81-87      Bucharest,      Sector 1      013435    
   Phone: 0372740106
   

Floraria FlorideLux.ro Brasov

   
     Zizinului 3      Brasov,      Brasov          
   Phone: 0372740106
   

Floraria FlorideLux.ro Cluj

   
     Blvd. 21 Decembrie 1989, nr 19      Cluj-Napoca,      Cluj          
   Phone: 0372740106