Livrare flori oriunde - 0372 740 106

Livrare flori oriunde

livrare flori bucurestiLivrare flori Bucuresti - Flori online in Bucuresti. Livrare GRATUITA FLORI LA DOMICILIU oriunde in Bucuresti prin cea mai buna florarie online din Bucuresti si din Romania. Nu trebuie sa iti faci griji de flori ofilite sau cadou livrat in conditii neadecvate. Daca vrei flori la domiciliu rapid si sigur, noi detinem un departament specializat in floristica si design, fiecare produs este atent verificat pentru conformitate inainte de livrare in Bucuresti. Daca ai probleme cu produsul livrat, ai 100% garantia banilor inapoi.

Livram in Bucuresti in maxim 4 ore de la plasarea comenzii. Comanda acum cele mai frumoase livrare flori, buchete de flori deosebite si aranjamente florale cu livrare in Bucuresti sau imprejurimi. Livrarea de flori si cadouri se face in conditii extrem de bune si prin soferi proprii sau curierat specializat si cu atentie la orice detaliu.

Esti in permanenta contact cu soferul care face livrarea prin actualizarile pe care le primesti iar imediat dupa livrare ai SMS de confirmare a comenzii, email si, la cerere, un apel care te va anunta ca livrarea a decurs in conditii foarte bune.

Buchete si aranjamente disponibile pentru livrare in Bucuresti:

18 Produs(e)

pe pagina

18 Produs(e)

pe pagina

Livrare floriLivrare flori in Bucuresti si in toata Romania. 

 

Buchete flori, cosuri cu flori, aranjamente florale, plante, cadouri minunate.

Din pasiune pentru frumos si pentru povestile de dragoste pe care le cladim, din dorinta de a face lucruri unice, de calitate, surprize incredibile celor dragi, FlorideLux.ro ofera servicii unice de livrare flori in Bucuresti si oriunde in Romania.

Livrare de flori in peste 12500 de localitati - GRATUIT

In 2005 am inceput sa livram flori in toata tara atat prin parteneri florarii locale dar si in sistem propriu prin curier. Desi la inceput livrarile de flori si cadouri s-au facut doar in capitalele de judet, ulterior am introdus livrarea oriunde dupa un lung proces de specializare a curierilor dar si imbunatatire a procedurilor de livrare astfel incat produsele ajung in cele mai bune conditii la destinatar pentru a se bucura de flori cat mai mult timp. 

Livrare GRATUITA

Livrare flori GRATUITA am introdus in momentul in care am clientii nostri, multumiti de livrarile de flori si cadouri ne-au cerut sa mergem mai departe, sa livram oriunde in ROMANIA fara sa aiba grija distantei. Astfel, pentru clientii nostri am introdus livrarea gratuita care le permite acestora sa trimita flori oriunde in ROMANIA in cele mai bune conditii. Pentru ca ne pasa si pentru ca stim cat de important este sa nu uiti pe nimeni. 

Livrare in 2 - 4 ore de la comanda in Bucuresti, Brasov si Cluj

In Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca livrarea de flori se face GRATUIT in maxim 2 ore de la plasarea comenzii din florariile proprii sau francize. Florile sunt livrate direct destinatarei impreuna cu un zambet. 

Livrare flori, buchete si aranjamente florale oriunde, oricand

Livram cele mai frumose flori, buchete si aranjamente florale oriunde in Romania in maxim 24 de ore GRATUIT. Poti alege si cadouri deosebite alaturi de buchetul de flori ales. Suntem singura florarie care iti ofera livrare de flori gratuit si ai 100% garantia banilor inapoi daca ai probleme. 

Program florarie online:

  1. livram flori in Bucuresti non-stop
  2. livram flori in Bucuresti si Ilfov non-stop
  3. tarif de livrare pentru Bucuresti si Ilfov: 0 - nu exista taxe de transport suplimentare
  4. pentru livrare flori in Bcuresti ne puteti contacta telefonic la 0372 740 106 sau contact@floridelux.ro
  5. pentru livrare flori in Bucuresti si Ilfov folosim soferi proprii, pregatiti si echipati pentru livrari profesionale de flori

Livrare in Bucuresti, Brasov, Cluj: