Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Ghid cadouri si flori 1 iunie

Ghid cadouri si flori 1 iunie. Află ce flori poți oferi cadou de 1 iunie pentru a fi pe placul tuturor! Ziua de 1 iunie este un simbol pentru noi toți, fiind o zi dedicată veseliei, copilăriei și amintirilor nostalgice. E o linie subțire între un cadou apreciat cu adevărat și un cadou nepotrivit, care uneori poate fi chiar deranjant. Oferă mereu cadouri sofisticate, simple, dar elegante!

Ziua Copilului este acea sărbătoare anuală care aduce un plus de culoare în viața noastră, iar florile o pot face și mai frumoasă! FlorideLux ți-a pregătit un articol destinat copilăriei, motiv pentru care cuprinde o listă de cadouri pe care le poți adapta oricărei vârste. Vrei să faci un cadou celor mici, dar totodată vrei și ceva pentru cei mari care, deși numărul anilor deținuți e bine definit, ei încă se cred copii? Oferă-le flori!

Haide să pășim împreună pe un tărâm magic și colorat precum cel vizualizat în Alice in Wonderland și să vedem care sunt cele mai potrivite cadouri pentru sărbătoarea copiilor!

 

 

Semnificație Ziua Copilului

 

Ziua Copilului se apropie și, înainte de toate, ar trebui să știm care îi este originea, unde a prins rădăcini și ce semnificație are pentru noi, chiar și acum, la vârsta adultă. Ziua Copilului este momentul în care ne amintim că veșnic că rămânem copii și că, în adâncul sufletului, suntem asemeni unui boboc de floare, un pui care rătăcește pe Pământ în căutarea fericirii. Deci, putem spune că 1 Iunie este ziua în care punem preț pe emoție, gingășie și fragilitate. Acesta este unul din motivele pentru care prima zi din iunie nu poate să cuprindă decât fericire, zâmbete și cadouri! FlorideLux este un izvor de zâmbete și clipe de neuitat, deci, comanda flori online și în doar câteva ore vei primi un colet cu fericire. 

Să revenim la Ziua Copilului: aceasta a luat naștere în anul 1954, fiind aprobată de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite după ce un elev de clasa a VIII-a, Rubab Mansoor, care e susținut că în fiecare țară trebuie să existe o zi a copilului, o zi dedicată celor care ne fac viața mai frumoasă, ființe pure, centrul universului nostru. 

Totuși, să nu uităm că Ziua Copilului a luat naștere la Geneva, în urma Conferinței Mondiale pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor. Aceasta a avut loc în vara anului 1925, în august, când un grup de 54 reprezentanți din țări diferite au adoptat Declarația pentru Protecția Copilului.

 

 

Când sărbătorim

 

În Tucia, Ziua Copilului a fost sărbătorită pentru prima dată în 23 aprilie 1920. Aceasta a fost recunoscută drept zi internațională de către UNICEF în anul 1954, dar înainte de asta, Ziua Internațională a Copilului a fost sponsorizată de către Uniunea Internațională pentru Bunăstarea Copilului din Geneva începând cu anul 1953.

În România și multe alte părți ale lumii, Ziua Copilului se sărbătorește în data de 1 Iunie. Un consul general chinez a asociat Ziua Copilului cu Festivalul Dragonului, sărbătorit în aceeași zi. Se spune că acest consul a adunat în cadrul evenimentului un număr de copii orfani de orighine chineză pentru a sărbători un moment de bucurie.

Știi cu ce asemănăm noi aceste clipe? Cu zilele în care primim flori. Comanda flori online și creează un moment de poveste de Ziua Copilului. Amintește-ți că și tu ești un copil!

 

 

Flori și cadouri de lux pentru pitici

 

În ceea ce privește cadourile pentru cei mici, uneori este greu să ne împărțim în a fi un părinte/unchi sau oaspete model pentru părinți sau pentru copil. Ce cadou poți oferi unui puști, însă să reușești să mulțumești atât familia cu un cadou educativ, practic, dar și pe destinatarul cadoului, să îl surprinzi? Cu FlorideLux este simplu să comanzi online cadouri chiar și pentru cei mici! Oferă flori delicate și va valora mai mult decât o ciocolată! 

 

Animăluțe din flori

 

Un cadou potrivit celor mici sunt florile în forme zâmbitoare, amuzante, delicate, dar impresionante! Comanda flori online și FlorideLux îți livreaza flori în nenumărate culori și forme. Dacă intri pe site-ul nostru, vei găsi flori și aranjamente cu care vei cuceri chiar și pe cei mici! Construim animăluțe înflorate din cele mai proaspete plante folosind tehnici speciale cunoscute de artiști talentați. Vrei un cadou deosebit? Comanda flori în formă de ursuleț, iepuraș, cățeluș, broască țestoasă sau oricare alt animal îl iubește copilul tău!

 

 

Plăntuțe vesele

 

Un alt cadou de lux propus de noi care va aduce un zâmbet magic pe chipul celor mici este reprezentat de plăntuțe, flori mici, în ghiveci. De ce să comanzi online plante pentru copii? Pentru că îl va motiva să aibă grijă de ele și astfel va învăța să fie responsabil încă de la o vârstă fragedă. În plus, florile au un efect benefic și asupra sănătății tale: elimină toxinele din casa ta și purifică aerul din încăpere! Comanda online plante proaspete de la FlorideLux!

 

 

Trandafiri criogenați și jucării plușate

 

Să nu uităm de jucării! Copiii iubesc ciocolata și jucăriile, deci, oferă-i ceea ce dorește! Recomandăm să păstrezi ciocolata ție, iar celui mic să îi oferi un ursuleț simpatic plușat, fie el mic sau mare! La FlorideLux găsești cadouri pentru toate vârstele. Tot ce trebuie să faci este să accesezi colecția dedicată cadourilor de pe site și să îl alegi pe cel potrivit ție. De asemenea, poți comanda online și un trandafir criogenat! Acesta rezistă o perioadă îndelungată și va completa perfect spațiul dedicat copilului tău! FlorideLux livreaza flori oriunde în România în mai puțin de 24 de ore! Comanda online din timp și nu va trebui să îți faci probleme cu privire la cadoul pentru cei dragi de Ziua Copilului!

 

 

Observăm, așadar, că FlorideLux te poate ajuta în orice situație! Având o vechime de mai bine de 18 ani pe piața florală din România, această companie a fost construită cu și din dragoste pentru flori! Am invenstit constant în serviciile noastre, ajungând ca la momentul actual să înregistrăm mii de comenzi de flori și cadouri, aducând bucurie în casa ta! Comandă online cele mai frumoase cadouri de la FlorideLux și nu vei regreta nicio clipă!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Poți citi mai multe articole precum:

Ceva despre zodia Taur

Care sunt cele mai rezistente plante de apartament

50 de mesaje de LA MULTI ANI

Despre livrare flori București

Aranajmente florale business

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK