Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi

Heritage Autumn 2019

Flori de toamna, aranjamente florale de toamna

Sedinta foto dedicata colectiei Heritage Autumn, locatie: Parcul de aventura Edenland 

Flori de toamna. Heritage Autumn 2019. Florile nu sunt doar un element decorativ, ele sunt conexiunea dintre sentimentele noastre si natura. E modul prin care ne exprimam, prin care aratam ce simtim si prin care invatam sa iubim. Modul in care oferim celor dragi iubire, ne defineste! Heritage Autumn este o colectie premium a floristilor FlorideLux, in care am folosit doar materiale sustenabile, 100% reciclate. E modul nostru de a arata inca o data iubirea fata de natura si este modul perfect prin care tu poti sa lasi o mostenire aparte! Durabil, sustenabil, refolosibil, dincolo de orice limite! Avem o conexiune aparte cu natura care ne inconjoara! Ajuta-ne sa protejam, ajuta-ne sa raspandim gestul suprem al iubirii si sa lasam in urma noastra o MOSTENIRE a iubirii, a respectului, a continuitatii, a echilibrului! 

Flori de toamna 2019, alege buchete de toamna si aranjamente de toamna - descopera si comanda cele mai frumoase flori de toamna, creatia floristilor celei mai bune florarii din Romania: FlorideLux! Buchete si aranjamente de toamna cu decoratiuni 100% reciclate si sustenabile.

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK