Cufere cu flori

Cufere cu flori, un concept inedit introdus in Romania de catre designerii FlorideLux.ro. Ai livrare gratuita pentru cuferele cu flori oriunde in Romania.

Am ales cele mai frumoase cufere din lemn si le-am decorat cu flori proaspete de trandafiri, cale, orhidee, crini, pentru cadouri de vara cu adevarat speciale!

Alege de mai jos un cufar cu flori splendide, pentru a impresiona orice destinatar sau destinatara, deopotriva, pentru ca aceste cufere sunt potrivite a fi daruite chiar si barbatilor (pot fi pastrate ulterior precum decor sau cutie depozitare acasa / la birou).

Dimensiuni cufere: Marime mare: L=21 cm, l=15 cm, H=16 cm;  Marime medie: L=18 cm, l=11cm, H=11 cm

Oferta cufere cu flori:

Filtre
Filtreaza Culoare flori
  1. rosu 3
Filtreaza Alege dupa pret
Filtreaza Tip produs
  1. Aranjament floral 3
Filtreaza Flori predominante
  1. Orhidee 1
  2. Trandafiri 3
Localitate
Data livrarii
Grila Lista

3 Articole

Setati descendent
  1. Comoara cu trandafiri rosii
  2. Cufar cu dragoste
    479,00 RON
  3. Flori senzationale in cufar de lemn
Grila Lista

3 Articole

Setati descendent

Floraria online FlorideLux.ro, iti ofera livrare flori, buchete si aranjamente florale in aceeasi zi oriunde in Romania. Cu FlorideLux.ro, ai cele mai proaspete flori, cele mai simpatice cadouri si livrare directa destinatarului. Alege sa oferi flori, sa comanzi online prin, probabil, cea mai buna florarie online.Suntem alaturi de tine in orice moment al vietii, de la nastere, nunta, aniversari, pana la momente mai triste, pe scurt: PETALE DE VIATA - Alaturi de tine in orice moment!