Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi

Florarie Piata Victoriei

Piata Victoriei este o zona aglomerata din Bucuresti, recunoscuta pentru magazinele interesante, cultura abundenta ce asteapta sa fie descoperita in muzee, sali de spectacole, expozitii si nu numai. Zona Piata Victoriei este recunoscuta si precum zona de birouri, sedii de companii, hoteluri si apartamente de locuit. Este o zona unde cu siguranta ai nevoie mereu de o florarie. FlorideLux este o florarie Piata Victoriei, suntem aproape de aceasta parte a Bucurestiului livram acolo gratuit de luni pana duminica. Ajungem rapid la Piata Victoriei cu un buchet de flori proaspat, un cos cadou sau un aranjament floral de La multi ani, daca ai nevoie! Comanda online si noi livram rapid la Piata Victoriei!

Foarte aproape de Piata Victoriei, pe Bd.Libertatii 22 se afla cea mai frumoasa florarie din Bucuresti, Floraria FlorideLux, cu parcare in fata sau in spate. Cu o gama variata de cadouri si flori te asteptam in fiecare zi de la 9 la 21 si duminica de la 10.00 la 16.00. Poti comanda telefonic (0372 740 106) sau direct in florarie.

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK