FlorideLux.ro, florarie online cu livrare oriunde in Romania in 2 - 4 ore

FlorideLux este compania pe care o vei indragi de la prima vedere. Construita cu motto-ul „Petale de viata – Alaturi de tine in orice moment”, FlorideLux promite sa ofere intotdeauna produse de calitate, flori proaspete si cadouri delicioase ambalate cu bun gust, stil si presarate cu praf de arta. Inca din anul 2003 continuam sa aducem zambete pe chipul clientilor nostri, oferindu-le sclipire in pupila si curcubeu in suflet. Am inceput entuziasti si inca de atunci stiam ce vrem: sa livram clipe memorabile destinatarilor, FlorideLux fiind una dintre primele florarii online din Romania cu livrare la domiciliu. Astfel, am investit constant in compania noastra, punand pret pe calitate si unicitate, floristi priceputi si am dat frau liber celor mai indraznete idei.

Flori de lux este brand inregistrat, marca proprie, irevocabila a grupului de companii FlorideLux.ro Petale de viata. Termenul "flori de lux" a fost introdus in vocabularul romanesc in anul 2003 de catre Marius Dosinescu, o data cu lansarea primei florarii online www.floridelux.ro.

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK