Flori pentru hoteluri si receptii

Flori pentru hoteluri si receptii

flori pentru receptii si hoteluriFlori pentru hoteluri si receptii, decoratiuni vii, naturale, care atrag atentia, care pun perfect in evidenta orice design interior, dar si personalitate brandului tau, fie ca vorbim despre ospitalitate sau sediul unei companii, a unei corporatii din orice domeniu. Felul in care te prezinti in fata clientilor si mai ales cum ii primesti, spune foarte multe lucruri despre gusturile tale, despre respect si atitudine. Flori pentru hoteluri si receptii este o modalitate magnifica, accesibila si extrem de frumoasa de a pune in evidenta decorul interior al companiei, de a da o pata de culoare si optimism sau de eleganta senzationala. Florile pe care ti le punem la dispozitie special pentru hoteluri si receptii sunt aranjamente foarte rezistente, adaptabile spatiului tau, dar si bugetului. Avem numeroase contracte de livrari flori pentru receptii si hoteluri, inca din anul 2003, experienta vasta si floristii de prima clasa FlorideLux iti garanteaza succes pe toate planurile!

Contacteaza-ne astazi pentru flori pentru hoteluri si receptii, apeleaza la adevaratii profesionisti in design floral si livrare flori la domiciliu!

20 Produs(e)

pe pagina

20 Produs(e)

pe pagina

Flori pentru hoteluri si receptii, detalii decorative absolut magnifice pentru orice interior office, elegant, minimalist sau de orice alt tip de design. Conform unui studiu international efectuat la prestigioasa universitate Harvard, florile si plantele nu aduc doar frumusete si prospetime in spatiile interioare de lucru si ospitalitate, ci si cresc productivitatea, sunt un subiect de discutie interesant, atrag zambete si mult optimism.

 

Vezi aici: Abonamente flori, un nou business de succes?

 

Aranjamentele pentru hoteluri se preteaza a fi foarte impozante. In hoteluri, de obicei, mai ales in cele extrem de luxuriante, acestia isi primesc oaspetii in receptie cu un aranjament floral impozant, realizat pe inaltime, ceva maiestuos si perfect adaptat stilului si brandului hotelier. Aceste aranjamente infrumuseteaza o masa rotunda, de mijloc, un colt de incapere sau marcheaza senzational receptia de primire a oaspetilor. Flori pentru hoteluri pot fi realizate din flori proaspete, exotice, foarte rezistente sau din mixuri de flori naturale si flori artificiale sau din flori uscate pentru un plus de rezistenta in timp si o investitie controlata. De asemenea, hotelurile isi decoreaza de cele mai multe ori si camerele oaspetilor, dar si mesele din restaurant. Florariile noastre colaboreaza de peste 14 ani de zile cu numeroase hoteluri pentru care am livrat flori pentru receptii, restaurante sau decor interior. Avantajele florariei noastre pentru hoteluri sunt:

 

  • livrare in locatie si montaj gratuit
  • debarasare gratuita, periodica
  • consultanta design si adaptare idei floristice in functie de necesitati
  • contract cu preturi preferentiale, de volume
  • plata la termen
  • BONUS! catalog special pentru receptie, cu modele buchete si aranjamente florale la preturi speciale pentru invitatii si oaspetii hotelului, cu livrare gratuita oriunde in Romania si in lume; operator dedicat pentru comenzile hotelului, posibilitate comanda pe email/telefon sau direct online
 

Flori pentru hoteluri si receptii

 

Clientii companii, firme si corporatii opteaza de obicei pentru aranjamente pentru receptii si pentru salile de conferinta. De asemenea, pentru acest tip de interioare se poate opta si pentru aranjamente de podea, extrem de inalte, care sa incadreze un anumit mobilier sau care sa fie plasate pe un colt. Oferta noastra de aranjamente corporate este extrem de vasta, flexibila si perfect adaptabila nevoilor companiei dvs. Ne putem incadra intr-un anumit buget sau intr-un anumit design specificat sau puteti beneficia de consultanta design floral gratuit.