Flori de Sf. Dumitru - 26 octombrie

Flori de Sf. Dumitru - 26 octombrie

Flori de Sfantul Dumitru. Ofera in dar cele mai frumoase flori si cadouri speciale pentru toti sarbatoritii zilei de 26 octombrie, Sfantul Dumitru. Beneficiezi de livrare gratuita in toate localitatile din Romania, felicitare cadou, hrana florala si instructiuni de ingrijire pentru fiecare cadou sau aranjament floral comandat pentru Sfantul Dumitru. Ai garantate cele mai bune preturi la flori de Sfantul Dumitru!

Trimite-i flori de Sfantul Dumitru, alaturi de cele mai frumoase urari si ganduri! 

34 Produs(e)

pe pagina

34 Produs(e)

pe pagina

Sfantul Dumitru este o importanta sarbatoare religioasa si are loc pe data de 26 octombrie a fiecarui an. Sfantul Dumitru este considerat protectorul armatelor, al dreptatii si justitiei, dar si al disciplinei si pacii. 

 

Aceasta zi se sarbatoreste atat la nivel crestin, cat si la nivel onomastic. Peste 315.000 de romani poarta nume derivate din numele Sfantului Dumitru. Dumitru este un nume romanesc.  Derivat din termenii grecesti "de" ce are semnificatia de pamant si "meter" ce are semnificatia de mama, Demeter inseamna "mama pamantului" si este asociat cu latinescul Demetrius.

 

Nume de barbati derivate din Dumitru: Dumitru, Dimitri, Mitica, Dimitrie, Dumitrache, Mitru, Mitrea, Mitache, Dimitrica, Mitu, Dima.

 

Nume de femei care sunt sarbatorite: Dumitrica, Dumitra, Demetra, Dumitrita, Demetra, Dumitrana, Mita, Dumitriţa, Mimi.

 

Precum flori de Sfantul Dumitru, noi am pregatit cu mare drag si multe emotii o selectie de 24 de produse aflat la pret special in preajma acesti sarbatori. Intre produse veti gasi buchete si aranjamente de inspiratie autumnala, potrivite sezonului in care se sarbatoreste aceasta onomastica speciala pentru toti cei dragi noua care poarta numele de Dumitru sau derivatii ale acestuia. 

 

Intre recomandarile noastre veti regasi cu placere cutiii cu flori speciale, buchete proaspete, voluminoase si pline de culoare, cosuri cu flori fermecatoare si aranjamente florale de toamna. Te rugam sa nu uiti ca la orice comanda de flori Sfantul Dumitru in floraria noastra online primesti livrarea gratuita si garantata pe 26 octombrie, primesti poza martor pe email inainte de livrare, felicitare gratuita, plic hrana florala si instructiuni ingrijire flori, SMS si email de confirmare livrare in timp real.