Plante ornamentale

Plante ornamentale pentru birou sau pentru acasa, cu livrare gratuita oriunde in Romania! Daca vrei sa iti creezi o oaza de verdeata, oxigen si liniste sufleteasca, plantele ornamentale sunt o alegere excelenta de fiecare data! Am facut pentru tine o selectie premium de plante ornamentale usor de intretinut si ideale pentru orice interior!

18 Produs(e)

pe pagina

18 Produs(e)

pe pagina

Se spune despre plante ca pot curata aerul din orice interior, pot amortiza zgomote si pot oferi o atmosfera geenrala extrem de placuta. De asemenea, foarte multe studii vorbesc despre imbunatatirea productivitatii, a respectului de sine si a starii de spirit in prezenta plantelor verzi de interior, atat in spatii de birouri, cat si in apartamente sau case private. Iti recomandam pentru un decor interior special plante ornamentale usor de intretinut, care au nevoie de udare si iluminare moderata.

Aceste plante ornamentale au inaltimi medii, o rata de crestere lenta si nu au nevoie de conditii speciale sau atentie excesiva pentru a avea grija de spatiul tau interior. Nuantele de verde diverse, interesante si texturate confera si o idee de design care poate completa orice mobilier sau poate concura cu orice alta piesa de arta tip statueta sau tablou. Vei avea ocazia de a admira zilnic, din confortul propriei case sau a propriului birou, natura in cele mai mici si interesante detalii.

Oferim livrare plante ornamentale oriunde in Romania. Livrarea de flori si plante se face prin curierat rapid si este gratuita. Toate plantele ornamentale sunt livrate in dimensiunile afisate pe website, in ghivece de transport. Fiecare planta este insotita si de instructiuni de ingrijire atasate ghiveciului. In cazul in care doriti ghivece decorative, servicii de transplantare sau ingrijire plante la domiciliu abonamente, puteti sa ne solicitati o oferta punctuala, in functie de nevoile dvs, pe email contact@floridelux.ro sau la telefon 0372740106. Cele mai frumoase plante ornamentale se gasesc doar la FlorideLux!