Ce oferim

 

CE OFERIM?

 

CE OFERIM? Oferim zâmbete, fericire și transformăm orice eveniment in clipe de neuitat! Suntem alături de tine în orice moment pentru a crea cele mai frumoase amintiri alături de cei dragi. Indiferent unde te afli și la cine te gândești, suntem aici pentru a fi intermediarul celor mai frumoase sentimente de iubire, dor, mulțumire sau apreciere. Oferim cele mai proaspete flori, fie că le preferi în buchet, coș sau cutie, dar și cadouri de lux precum șampanie, prosecco, lumânări decorative, baloane, ursuleți de plus și ciocolată.

 

1. POVESTEA FLORIDELUX

 

FlorideLux este compania pe care o vei îndrăgi de la prima vedere. Construită cu motto-ul „Petale de viața – Alături de tine în orice moment”, FlorideLux promite să ofere întotdeauna produse de calitate, flori proaspete și cadouri delicioase ambalate cu bun gust, stil și presărate cu praf de artă.
Încă din anul 2003 continuăm să aducem zâmbete pe chipul clienților noștri, oferindu-le sclipire în pupilă și curcubeu în suflet. Am început entuziaști și încă de atunci știam ce vrem: să livrăm clipe memorabile destinatarilor, FlorideLux fiind una dintre primele florării online din România cu livrare la domiciliu. Astfel, am investit constant în compania noastră, punând preț pe calitate și unicitate, floriști pricepuți și am dat frâu celor mai îndrăznețe idei. Am construit buchete și aranjamente florale fantastice, cutii elegante, de lux și le-am combinat cu cele mai selecte vinuri și praline savuroase. Toate acestea le-am integrat într-o platformă online accesibilă de pe orice device, dand dovadă de originalitate și pasiune pentru frumos, iar prin frumos ne referim la flori și sentimentele transmise de acestea. Intră în contact cu magia FlorideLux pe site-ul nostru și comanda online cadoul preferat!


FlorideLux livrează flori oriunde în Romania în doar 2-4 ore. De asemenea, la fiecare comandă vei primi o felicitare cadou pentru emoții intense și reduceri actualizate constant. Navigheaza pe site și alege ce ți se potrivește, suntem și vom fi alături de tine!

 

Cele mai frumoase flori:

 

2. SĂ DĂRUIEȘTI FLORI ÎNSEAMNĂ SĂ PRIMEȘTI - DE CE SĂ OFERI FLORI

 

A oferi flori reprezintă un gest nobil , modern prin care putem să ne arătăm aprecierea, putem impresiona sau putem aduce bucurie celor dragi; reprezintă un gest simplu care face cât 1000 de cuvinte. Fie că oferi un simplu trandafir roșu, un coș abundent cu flori sau o cutie de praline de ciocolată, destinatarii vor simți cât de mult contează pentru tine! Putem oferi flori chiar dacă suntem departe; îi putem surprinde zilnic pe cei dragi, indiferent unde ne aflăm sau unde se află ei; poți face surprize la birou, acasă sau chiar la restaurant!

Oferă flori și vei primi zambetele celor dragi; este atât de ușor să aduci fericirea pe chipul celor importanți pentru tine!

3. FIECARE COMANDĂ ÎNSEAMNĂ O POVESTE

 

În spatele fiecărei comenzi avem o poveste, împărtășită de client prin alegerea destinatarului și a  produsului.  Fie că oferim flori în momente de pură fericire sau momente fragile, florile vor crea întotdeauna amintiri de neuitat. Este important să știm de ce vrei să trimiți flori și ce înseamnă pentru tine persoana căreia îi trimiți cadoul, în acest fel putem să te ghidăm mai ușor în alegerea buchetului perfect, dar și a mesajului potrivit. În toate momentele importante ( aniversări, zile de naștere, nuntă, botez, evenimente corporate), florile au fost acolo și au transformat momentele în povești; oferim flori în momente vesele, pentru a aprecia, pentru a încuraja, pentru a mulțumim sau pentru a ne cere iertare... Pentru noi, clientul este cel care contează și nimic nu este mai presus de acesta! Dacă tu ești fericit, atunci și noi suntem fericiți! Credem în serviciile noastre și suntem bucuroși că avem clienți deosebiți. Clienții noștri sunt speciali și oferă flori constant, flori pentru diverse sărbători sau flori doar pentru un zâmbet.
 
Fiecare client înseamnă o poveste; ne bucurăm că putem face parte din povestea ta!

 

 

4. OAMENII DIN SPATELE PRODUSELOR FLORIDELUX

 

În zilele noastre, un florist înseamnă mult mai mult decât cel ce se ocupă cu realizarea unui buchet sau a unui aranjament floral; meseria de florist este o artă si presupune tehnică, cunoștințe în domeniul floristicii, dar și multă implicare, creativitate și originalitate.
Fiecare florist FlorideLux este dedicat și are experiență necesară pentru a realiza cele mai frumoase aranjamente florale cu design unic care să atragă toată atenția. Floristii noștri sunt conectați cu mesajul transmis de fiecare aranjament sau buchet și vor avea grijă că acesta să aibă efectul promis.

 

5. PRODUSELE FLORIDELUX

 

Produsele FlorideLux sunt destinate persoanelor care iubesc florile, arta și frumosul, acesta fiind motivul pentru care buchetele noastre sunt atât de grațioase: ele conțîn flori proaspete, vibrante, împletite în aranjamente selecte prin tehnici complexe cunoscute doar de specialiștii în artă florală. De asemenea, fiecare cadou FlorideLux este unic pentru că „ingredientul” de baza, frumosul din buchetele noastre, este reprezentat de sentiment. Regulă numărul unu este că fiecare buchet să fie conceput cu emoție pentru destinatar. Iubim florile și sădim zâmbete, iar această colecție a fost gândită pentru cei care înțeleg că florile reflectă ceea ce porți in suflet!

 

 

FlorideLux presupune varietate așa că am pregătit pentru tine extrem de multe tipuri de produse pentru a alege cadoul potrivit:


- Buchete: poți opta pentru un buchet multicolor sau buchete mari de trandafiri.
- Aranjamente florale: realizate în diverse recipiente precum cuburi, ghivece, boluri; pot fi aranjamente corporate sau cele ce se pot oferi zi de zi.
- Coșuri flori: de la coșuri mici la cele mari, cu toartă sau fără.
- Inimi flori: realizate pe burete, acestea sunt realizate din cei mai frumoși și proaspeți trandafiri.
- Cutii flori: în diverse forme și culori; pătrate, rotunde sau inima, roșii negre sau albe.
- Trandafiri criogenati: realizați în cupola din sticlă, trandafiri eterni reprezintă alegerea perfectă dacă vrei să transformi un cadou într-o amintire de neuitat.
- Flori în ghiveci: bonsai, ficus, orhidee în diverse culori, zamioculcas sau begonie sunt către dintre plantele ce le poți comandă pe site-ul FlorideLux.ro

Pe lângă acestea, pe site-ul FlorideLux poți comanda și cadouri: baloane, cafea premium, ciocolată de cea mai bună calitate, vin, șampanie sau prosecco, lumânări parfumate decorative, urși de plus sau torturi delicioase.

 

Cadouri de lux:

 

6. PRODUSE EMBLEMĂ FLORIDELUX

 

Un element de unicitate și un produs emblemă FlorideLux este reprezentat de buchetul în suportul Black&Gold. Colecția Black and Gold iese în evidență prin design-ul clasic și minimalist susținut de un negru intens pe care este inscripționat logo-ul companiei în nuanțe aurii, strălucitoare – un contrast de lux!  Fiecare aranjament din colecția Black and Gold este gravat cu urme de opulență, estetică buchetelor fiind marcată de măiestria florilor ce răsar încrezătoare din „poșetă” și parcă radiază în mâinile tale. Dacă, în trecut, colecția era construită plecând de la elegantă și noutate, acum, Black & Gold primește un refresh și duce stilul la un alt nivel! Scopul colecției este că produsul final să fie o completare a outfit-ului tău, un plus de culoare care să iasă din tipar și care să te acopere cu un val de încredere și stimă de sine. Mizând pe unicitate, elegantă și stil, ambalajul Black and Gold este elementul central al colecției, fiind foarte practic și extrem de fin la atingere. Suportul poate fi asemănat cu o geantă fashion care adăpostește flori vesele, impunătoare. Produsele FlorideLux sunt destinate persoanelor care iubesc florile, artă și frumosul, iar fiecare aranjament FlorideLux este unic pentru că „ingredientul” de baza, frumosul din buchetele noastre, este reprezentat de sentiment. Ambalajul Black and Gold este elementul central al colecției, fiind foarte practic și extrem de fin la atingere. Suportul poate fi asemănat cu o geantă fashion care adăpostește flori vesele, impunătoare. Așa-i că și tu ți-ai dori o „poșetă” cu parfum dulce și delicat?! FlorideLux transformă orice buchet într-un accesoriu de fashion, practic, menit să cucerească de la prima vedere! Colecția Black and Gold este destinată femeii moderne, practică și mereu în mișcare. Detaliile aurii ale siglei împreună cu petalele firave ale florilor se completează perfect cu latura artistică, fragilă a fiecărei femei care iubește stilul și atenția. În ceea ce privește nuanțele predominante, culorile centrale sunt negru și auriu, un simbol al luxului, fiind completate de roșu, culoarea pasiunii, roz, delicatețe întruchipată sau mov, o culoare regală, gata să atragă până și cele mai îndepărtate priviri.


Indiferent cui îi va fi destinat cadoul tău, colecția Black and Gold este locul din care trebuie să îl cumperi: practic, inedit și cu un aspect de lux! Black and Gold- be gold, not old!
 


7. CELE MAI FRUMOASE ARANJAMENTE FLORALE

 

Florile sunt cheia succesului când vine vorba de un cadou care să facă destinatara să explodeze de fericire! Fără un buchet de flori parcă surpriză nu e completă, mai ales în cazul femeilor! Florile parcă au o abilitate magică de a comunica sentimente și emoții, atât de aproape, cât și de departe!
Un buchet perfect pate fi ușor ales pentru a se potrivi personalității, firii și felului de a fi a unei persoane dragi. Lasă culorile și parfumul delicat al florilor să ajungă la inima ei!
Cu doar câteva click-uri, luxul de a primi flori la ușa, într-o zi specială sau o zi oarecare, poate face parte și din viață ei! Colecția noastră de buchete este populară printre clienții noștri indiferent de naționalitate. De la aranjamente clasice cu trandafiri roșii, până la îndrăzneață hortensie, exotică orhidee sau romanticul crin, împletim cele mai proaspete flori pentru a crea buchete memorabile!
 
Descoperă mai jos buchetele, aranjamentele și plantele preferate ale clienților FlorideLux:
 
1. Bouquet de roses - cei mai frumoși trandafiri roșii
2. Buchet lisianthus purple Shades
3. Buchet frezii Sunny Day
4. Buchet lalele
5. Cutie rafinata cu lisianthus
6. Cos cu flori JOY
7. Crinul pacii cadou
8. Orhidee phalaenopsis in ghiveci
 
Cos cu flori Joy


8. AVANTAJELE FLORIDELUX

 

De ce sa comanzi flori de la floraria FlorideLux?

1. Flori de Lux cu o experiență în livrări flori și cadouri de peste 18 ani
2. Livrare rapidă oriunde în România, chiar și în sate, de luni până duminică
3. Varietate mare de flori și cadouri: coșuri, cutii cu flori, buchete, aranjamente florale, plante în ghiveci, dar și cadouri precum șampanie, ciocolată, baloane, jucării de plus.
4. Companie înființată pentru ține: flori și cadouri la prețul corect; calitatea produselor primează: ai parte de cele mai proaspete flori și cadouri de calitate
5. Aranjamente florale personalizate pentru ține: floristii noștri pot realiza pentru ține aranjamentul exact așa cum îl dorești.
6. Livrare în aceeași zi în 2-4 ore
7. Customer service care te poate ajută să găsești florile perfecte pentru destinatarul ales.Ne interesează motivul pentru care vei trimite aceste flori, cui și de ce este importantă această persoană pentru ține; în acest fel putem ajută că mesajul să fie transmis corect și să aibă efectul dorit!
8.Felicitare inclusă pentru orice comandă pentru a transmite cel mai frumos mesaj! Avem pregătit pentru ține și sugestii de mesaje pentru felicitare.
9. Avem operatori dedicați și pregătiți pentru a te ajută în alegerea celui mai frumos cadou
10. Beneficiezi constant de promoții, diverse cadouri și prețuri personalizate pentru clienții fideli
11. Procedura facilă de plasare comandă ( site sau whatsapp, chat, e-mail, telefon, social media)

 

9. CUM AJUNG SURPRIZELE LA DESTINATARI

 

Livrăm florile prompt! Alege să oferi un buchet minunat de flori prin comandă flori, de la o florărie online de renume, alege buchete și cadouri în funcție de o ocazie sau pur și simplu. Ai flori online la prețuri excepționale, iar livrarea se face oriunde în România.
CUM LIVRĂM: livrăm cele mai proaspete flori prin intermediul florariilor și a partenerilor locali.
ÎN CÂT TIMP LIVRĂM: livrăm de luni până duminică, pe cele trei intervale; pentru a verifică disponibilitatea de livrare într-o anumită zi și într-un anumit interval, selectează în pagină de produs localitatea dorită și se vor afișa datele și intervalele disponibile!
UNDE LIVRĂM: livrăm în peste 12 000 de localități, chiar și sate - pentru a verifică dacă buchetul dorit este disponibil în localitatea aleasă, selectează pe site din pagină de produs localitatea dorită și ți se va afișa dacă se poate comandă pentru destinația ta.


10. FLORI PENTRU ORICE OCAZIE

 

Oferi un buchet, oferi bucurie! Livrarea florilor în brațele persoanei iubite este foarte simplă! FlorideLux  florărie online îți oferă o gama variată extraordinară de buchetele din care să alegi. Alegerea florilor, alăturarea acestora, sunt lucruri foarte importante atunci când realizezi un concept de buchet de flori. Florile din componentă buchetelor realizate de floristii noștri specializați sunt atent alese în funcție de formă, culoare sau structura. Alege buchete  deosebite pentru o ocazie specială și îți garantăm un efect WOW.
 
Când e momentul potrivit să trimiți flori? ORICÂND! Nu trebuie să aștepți o ocazie specială pentru a comandă flori online; trimite flori cu orice ocazie sau doar pentru un zâmbet:
 
- pentru aniversarea sau ziua de naștere a cuiva de departe
- pentru a transmite mesaje ce nu pot fi exprimate în cuvinte
- pentru a surprinde pe cineva drag
- pentru a trimite o surpriză secretă
- pentru a ajunge la inima cuiva într-un mod surprinzător
- pentru a spune Te iubesc! Mulțumesc! Mi-e dor! sau Iartă-mă!
- pentru a-ți transmite dorul față de o persoană
- pentru a ura bun venit noului născut
- pentru a transmite Casă de piatră
- pentru a crea momente memorabile alături de cei dragi și pentru a marca zile speciale
- pentru petreceri surpriză
- pentru eveninmente corporate
 
 
Principalele sărbători pentru care am pregătit colecții dedicate:
 
- Flori pentru Crăciun
- Flori de Revelion
- Flori de Sfântul Vasile
- Flori de Sfântul Ion
- Flori de ziua Îndrăgostiților ( Valentine's day)
- Flori de Dragobete
- Flori de mărțișor, 1 martie
- Flori de ziua Mamei, 8 martie
- Flori pentru Florii
- Flori de Sfântul Gheorghe
- Flori de Paște
- Flori de Ziua Muncii
- Flori de Sfinții Constantin și Elena
- Flori pentru Ziua Copilului
- Flori Sfinții Petru și Pavel
- Flori Sfântul Ilie
- Flori Sfânta Maria 15 august
- Flori Sfânta Maria 8 septembrie
- Flori Sfântul Dumitru
- Flori Sfinții Mihail și Gavriil
- Flori Sfântul Andrei
- Flori 1 Decembrie - Ziua Națională a României
- Flori Sfântul Nicolae
- Flori Sfântul Ștefan
 

Flori pentru ocazii:

 
 
Colecții speciale marca FlorideLux regăsim și în alte momente din an:
 
Flori pentru început de an școlar
Flori de Halloween
Flori de primăvară
Flori de vara
Flori de toamna
Flori de iarnă
Flori zodiac
 

 


11. FLORILE PREFERATE ALE CLIENȚILOR FLORIDELUX

 

Clienții FlorideLux preferă florile proaspete și rezistente așezate în aranjamente florale sau buchete cu design unic, ambalaje speciale și decorațiuni care atrag toate privirile. Cele mai comandate flori în cadrul florăriei online FlorideLux sunt:
- Trandafirii: fie că vorbim despre trandafiri roșii, trandafiri albi sau roz, în coș, cutie sau buchet, trandafirii rămân florile preferate ale clienților Floridelux. Iar specialitatea maeștrilor FlorideLux sunt buchetele cu 101 trandafiri, buchete impresionante ce vor atrage toate privirile.
- Lalelele: deși sunt considerate flori de primăvară, clienții FlorideLux aleg lalelele în orice anotimp. Proaspete, colorate și grațioase aceste vor crea vrea întotdeauna buchete speciale, unice, fie că sunt simple sau în combinații cu alte flori.
- Freziile: la fel că lalelele, freziile sunt flori de primăvară, însă cele mai comandate buchete și aranjamente florale conțîn și aceste flori, alese pentru culorile vii și parfumul delicat.
- Irișii: de un albastru roial sau albi, irișii sunt flori extrem de rezistente care transmit optimism și bucurie.
- Minirosa: mini trandafirii colorați și proaspeți vor fi întotdeauna o alegere potrivită indiferent de ocazie!
- Crinii - sunt preferați de clienții FlorideLux pentru aspectul regal și rezistență mare în vaza.
- Hortensia - pufoase și delicate, hortensiile vor crea întotdeauna buchete și aranjamente perfecte pentru orice ocazie!
 
 

12. FLORI PENTRU NOI, FLORI IN VAZĂ

 
Florile Flori de Lux sunt de înalta calitate, întreținute în permanent și păstrate în camera frigorifică special creată pentru păstrarea florilor în cele mai bune condiții. Prospețimea florilor din floraria noastră este legendara! Mii de clienți ne aleg zi de zi pentru livrarea florilor la domiciliu și sunt extrem de mulțumiți! Fie că trimit un cadou sau comandă flori simple, de pus în vaza, rezistență florilor e un criteriu important în alegerile clienților noștri. Plantele contribuie la fericirea noastra: plantele de apartament îți aduc o stare de bine, calm și bună dispoziție. Există zeci de studii științifice care au dovedit că florile, fie ele de grădină, buchete sau flori de apartament, aduc zâmbetul pe zâmbetul oricui! Acest lucru vine la pachet cu productivitate la locul muncă și un nivel de concentrare mai ridicat. Și pentru că iubim frumosul, este indicat să avem acasă, în vaza, flori proaspete care ne vor binedispune. Florile transmit optimism și ne încarcă cu energie pozitivă; de aceea este indicat să avem flori naturale în vaza acasă.
 
Cele mai rezistente flori în vaza:
 
- Iris: se recomandă că aceștia să fie achiziționați sub formă de boboc, iar rezistență lor în vaza va fi de peste o săptămână.
- Crizanteme: considerate flori de toamna, acestea se găsesc însă în orice sezon și sunt speciale prin formă și coloristică. Se recomandă să nu se țînă in contact direct cu lumina soarelui, iar apă să le fie schimbată la 2-3 zile.
- Crini: au o rezistență de peste o săptămâna și se recomandă să fie cumpărați sub formă de boboc, urmând să înflorească la temperatura camerei.
- Orhidee: orhideea imperială este foarte rezistentă fie că o păstrăm sub formă de fir, în vază, fie sub formă de cupe cu eprubete.
- Cale:  flori extrem de elegante, calele sunt cunoscute drept flori rezistente și de aceea sunt și foarte solicitate mai ales în buchetele de nuntă/ evenimente.
 
Pe lângă florile tăiate în vaza, la FlorideLux găsim și cele mai frumoase plante de interior, multe dintre ele având beneficii chiar și pentru sănătatea noastră. În ultimii ani, plantele de interior au devenit tot mai căutate, atât pentru frumusețea lor, cât și pentru numeroasele beneficii pe care le au asupra noastră. Plantele de apartament sunt alegerea perfectă atunci când vrei să dai viață casei tale. Pe lângă reîmprospătarea design-ului, acestea au numeroase beneficii asupra sănătății tale. De exemplu, plantele te pot scăpa de durerile de cap și totodată îți pot îmbunătăți sănătatea mentală. Un alt beneficiu pe care îl oferă plantele de apartament ține tot de sănătatea noastră: previn declanșarea alergiilor și multe dintre ele pot fi folosite ca și tratamente. De exemplu, plantele de apartament purifică aerul și sunt folosite pentru numeroase afecțiuni precum cele hepatice, anemie, imunitate scăzută sau chiar ulcer. În final, să nu uităm de beneficiile pe care le au asupra somnului. De exemplu, lavanda este recunoscută pentru efectele pe care le are asupra somnului: reduce pulsul și starea arterială și induce starea de somnolență.

Cele mai rezistente plante de apartament:

- dacă ai nevoie de un prieten verde, mic și delicat, o plantă care să îți aducă o stare pozitivă, atunci poți alege dintre zeci sau sute de sortimente. Noi îti recomandăm plante rezistente precum Iedera diavolului (Pothos Epipremnum), Papucul doamnei sau Calceolaria, Aspidistra sau Planta de fier, Planta banilor sau planta ZZ (Zamioculcus zamiofolia), Crinul păcii, Limba soacrei (Sansevieria Moonshine), Filodendronul, Cactusul vâsc (Riphasalis) sau Părul fetei ferigă (Adiantum).

 

13. CURSURI DE FLORISTICĂ

 

Învață de la cei mai buni! Descoperă tainele floristicii de la cei mai talentați floristi FlorideLux cu o vastă experiență în realizarea de aranjamente florale uimitoare. Și pentru că ne dorim să că experiență să fie una unică și extrem de folositoare, în prezent îmbunătățim procesul de predare și procedura și vom relua activitatea de susținere cursuri cât de curând posibil. Între timp, pentru mai multe detalii ne găsești pe mail contact@floridelux.ro

 

14. FRANCIZA FLORIDELUX

 

Franciza FlorideLux este primul pachet de tip francizare din România pentru industria de floristică. Așteptăm cu interes întrebările tale legate de această oportunitate extraordinară de afacere pe email contact@floridelux.ro sau la telefon 0372740106.

 


15. AVANTAJELE MESERIEI DE FLORIST

 

A lucra cu florile reprezintă o artă, așadar orice florist este mai întâi de toate un artist! Meseria de florist nu este una ușoară însă faptul că poți oferi bucurie prin creațiile florale reprezintă un mare avantaj!

Printre principalele avantaje ale meseriei de florist putem menționa:
- dacă îți plac florile și ai o pasiune pentru aranjamentele florale, ce poate fi mai frumos decât să faci ceea ce îți place?
- lucrezi într-un mediu plăcut și ești înconjurat de cele mai frumoase flori și plante
- poți să îți pui în evidență creativitatea prin realizarea de concepte florale unice și aranjamente cu design unic
- te bucuri de feedback-ul primit de la clienți și de zâmbetul destinatarilor; mai presus de toate floristii sunt făuritori de bucurie.

 

16. TESTIMONIALE CLIENTI

 

Servicii foarte profesionale iar florile proaspete si livrate in conditii excelente! Am fost tinuta la curent cu fiecare pas al procesarii comenzii precum si al livrarii. Recomand cu placere! A. M. 
Buna ziua! Am comandat la FlorideLux... sunt super profesionisti... recomand. Situl este bine pus la punct, personalul se implica foarte mult...felicitari si pe viitor. C.G. 
Servicii excelente, bucurie maxima. Creativi. Merita 2x 5 stele. ;) T.P 
Usor de comandat, plata rapida, livrare rapida. Cadouri superbe! Recomanda cu incredere! N.C. 

 

 

Te invitam sa devii clientul nostru:

Floraria online FlorideLux.ro, iti ofera livrare flori, buchete si aranjamente florale in aceeasi zi oriunde in Romania. Cu FlorideLux.ro, ai cele mai proaspete flori, cele mai simpatice cadouri si livrare directa destinatarului. Alege sa oferi flori, sa comanzi online prin, probabil, cea mai buna florarie online.Suntem alaturi de tine in orice moment al vietii, de la nastere, nunta, aniversari, pana la momente mai triste, pe scurt: PETALE DE VIATA - Alaturi de tine in orice moment!