Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi

Comenzi flori online - intrebari despre cum comanzi flori? Ai intrebari despre comenzile de flori si cadouri pe FlorideLux.ro? Iti raspundem la cele mai frecvente intrebari legate de modalitatile de plasare comenzi, preluare comenzi, cum faci o comanda de flori online, care sunt costurile, care sunt avantajele FlorideLux si de ce trebuie sa alegi comenzi flori la domiciliu prin serviciile noastre.

Florile si cadourile se livreaza ca in pozele de pe site?
Toate fotografiile de pe website sunt reale, realizate in studioul FlorideLux si au titlu de prezentare. De asemenea, produsele sunt manufacturate, acestea pot diferi, in functie de tehnica fiecarui si de politica de inlocuiri.
Florile si produsele pot suferi modificari?

De cele mai multe ori, produsele nu sufera modificari.

In unele cazuri, precum cele de lipsa de stoc, produsele pot fi inlocuite cu altele de aspect si valoare asemanatoare. Pentru aceste modificari, este necesar acordul clientului, ce va fi contactat si informat de catre operatorii FlorideLux.

Ce se intampla daca nu sunt de acord cu modificarea buchetului / produsului comandat?
In cazul in care clientul a refuzat modificarea unui produs, comanda poate fi amanata pana la refacerea stocului, produsul poate fi inlocuit sau comanda poate fi anulata, suma achitata fiind restituita.
Care sunt florile de sezon?
Florile ce nu sunt in sezon, nu vor fi valabile pe site si nu se vor putea comanda. Mentionam florile sezoniere: liliac, gladiole, lacramioare, bujori, amarylis, narcise, zambile, floarea soarelui, nerine, tuberoze.
Ce presupune GARANTIA 100% MULTUMIT?
Oferim garantia banilor inapoi 100% pe comanda plasata si achitata pe www.floridelux.ro, in urmatoarele conditii dovedite: flori livrate necorespunzator calitativ (flori uscate / vestejite, fori rupte, aranjament deteriorat, recipient rupt, recipient sparte), livrare neconform specificatiilor de continut. Pentru detalii apasa butonul Mai multe!

Mai multe

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK