Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi

Comenzi flori online - intrebari despre cum comanzi flori? Ai intrebari despre comenzile de flori si cadouri pe FlorideLux.ro? Iti raspundem la cele mai frecvente intrebari legate de modalitatile de plasare comenzi, preluare comenzi, cum faci o comanda de flori online, care sunt costurile, care sunt avantajele FlorideLux si de ce trebuie sa alegi comenzi flori la domiciliu prin serviciile noastre.

Cum pot face o reclamatie legata de o comanda de flori?
Suntem aici pentru a te ajuta. Esti un client foarte important pentru noi, te invitam sa discuti cu noi orice probleme ai, le vom rezolva cu siguranta impreuna, in cele mai bune conditii! Poti inregistra o solicitare de returnare produs sau o reclamatie pe e-mail contact@floridelux.ro.
In cat timp se solutioneaza o reclamatie pentru o comanda de flori?
Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 14 zile lucratoare, termenul poate diferi in functie de rata de raspuns a clientului. Facem insa toate eforturile necesare pentru a solutiona reclamatiile in cel mai scurt timp.
Cum pot returna un produs?

Pentru produsele perisabile:

- produsele perisabile nu se pot returna: flori, plante, torturi

- ai un termen de maximum 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile

 

Pentru produsele neperisabile:

- produsele neperisabile se pot returna: baloane, plusuri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), ciocolata (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), bauturi (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), ceaiuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate).

- ai un termen de maximum 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

- veti primi informatiile necesare returnarii pe e-mail, in urma primirii sesizarii de returnare

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK