Florarie online: 0372 740 106

Florarie online, flori online

Inscrie-te la RSS Feed

Buchete flori

Buchete flori

Buchete flori pentru toate bugetele si toate gusturile. Livrare buchete de flori proaspete oriunde doresti in Romania, indiferent de localitatea aleasa atat direct din atelierul propriu cat si din florariile FlorideLux locale. Comanda acum  buchete flori livrate direct la tine acasa.

Cuvintul buchet provine din limba franceza "bouquet' cea ce inseamna ansamblu de flori. Moda de a oferi buchete de flori apare mai tarziu in secolul XIX . In aceeasi perioada au aparut primele manuale pentru alcatuirea buchetelor si fixare a acestora in vaze si cosulete, precum si simbolistica florilor si a buchetelor. Buchetele de flori contemporane ne uimesc nu numai prin imbinarea armonioasa a culorilor, liniilor si formelor, ci si prin plasticitatea sa, prin expresia filosofica a vietii.

Buchete de flori:

VREAU FLORI

Produsele de la 1 la 48 din 992 total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8

Produsele de la 1 la 48 din 992 total

pe pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8

Buchete de flori de calitate superioara de la floraria Flori de Lux

Flori de Lux iti poate oferi o gama varianta extraordinara de buchete de flori din care sa alegi. Realizarea unui buchet de flori este o adevarata arta atunci cand vrei sa impresionezi. Alegerea florilor, alaturarea acestora, sunt lucruri foarte importante atunci cand realizezi un concept de buchet de flori. Florile din componenta buchetelor de flori realizate de floristii Flori de Lux sunt de inalta calitate, intretinute in permanent si pastrate in camera frigorifica special creata pentru pastrarea florilor in cele mai bune conditii.

Alege cu incredere un buchet de trandafiri, lalele, irisi sau orice alta combinatie iti doresti si iti garantam un efect WOW.

Google+

S.C. Online Business Development S.R.L. / Adresa: Baba Novac, Sectorul 3, Bucuresti,
J40/6124/2011 CUI: RO28508980, Banca: ING BANK
P.L.: Iuliu Maniu 7, Corp N, Incinta Apaca, Sector 6, Bucuresti

Floraria online FlorideLux.ro (marca inregistrata)